Dalagatan 2B

Dalagatan 2B

Slutpris

250 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Dalagatan 2B


Slutpris
250 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Välplanerad tvåa med låg avgift

I populära Riksbyggeföreningen Falköpingshus nr 5 ligger denna kvadratsmarta tvåa om 48,5 kvm. Då en etta snabbt kan kännas liten och trång är detta ett bättre alternativ för dig som söker ett mindre boende till en låg månadsavgift. Kanske är det dags att flytta hemifrån, studera i Falköping/Skövde eller så söker du en övernattningslägenhet. Lägenhetens snedtak skapar en mysig atmosfär utan att förta möbleringsmöjligheterna.

Redan i entréhallen välkomnas du av fräscha ytskikt med en vacker tapet på vägg, direkt till vänster ligger kokvrån som under senare år uppdaterats med ny laminatbänkskiva med rostfri ho. Vardagsrummet har plats för såväl soffa som matbord, här finns även tillgång till klädkammare. Bostaden inrymmer även ett sovrum med garderobsförvaring samt helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin.

Månadsavgiften om 2 635 kr inkluderar förutom värme och vatten även bredband (100/100), tv-paket "Lagom" samt ip-telefoni via Telia. På Fredriksberg bor du med närhet till Ållebergsgymnasiet, livsmedelsaffärer, pizzeria och Oden sportcenter med bl.a. fotbollsplaner, badhus, idrottshallar och tennisplaner.
Välkomna på visning!


Boarea
48.5 kvm
Avgift
2 635 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-08

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på dalagatan såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på dalagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.