Hjelmarsrörsgatan 3D / Åttagård / Falköping

Hörntrea på första våning!

Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 925 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Va skönt att slippa springa i många trappor med tunga matkassar! Denna bostad på Hjelmarsrörsgatan 3 D erbjuder en trevlig och bra planlösning endast en halv trappa upp.

Bostaden är en hörnlägenhet som tack vare sitt läge i huset är ljus med fönster i tre väderstreck. På balkongen i söder kan solen avnjutas nästintill hela dagen. Här finns ett lättmöblerat vardagsrum, två sovrum i bra storlek samt renoverat kök med bland annat diskmaskin. I entréhallen finns skjutdörrsgarderob med spegeldörr samt praktisk klädkammare och på toalett/dusch finns egen tvättmaskin och torktumlare.

I bostadsrättsföreningen Falköpingshus nr 7 på Hjelmarsrörsgatan bor du bekvämt med närhet till kommunikationer, skolor, Odens idrottsanläggningar och matvarubutiker m.m. Från köksfönstret har du utsikt mot innergården som är grön och trevlig med både lekplats och pergola. I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, TV, telefoni och internet via fiber, bostadsrättstillägg och el (individuell mätning).

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.