Hjelmarsrörsgatan 3D

Hjelmarsrörsgatan 3D


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 3D



Åttagård— Falköping

Hörntrea på första våning!

Va skönt att slippa springa i många trappor med tunga matkassar! Denna bostad på Hjelmarsrörsgatan 3 D erbjuder en trevlig och bra planlösning endast en halv trappa upp.

Bostaden är en hörnlägenhet som tack vare sitt läge i huset är ljus med fönster i tre väderstreck. På balkongen i söder kan solen avnjutas nästintill hela dagen. Här finns ett lättmöblerat vardagsrum, två sovrum i bra storlek samt renoverat kök med bland annat diskmaskin. I entréhallen finns skjutdörrsgarderob med spegeldörr samt praktisk klädkammare och på toalett/dusch finns egen tvättmaskin och torktumlare.

I bostadsrättsföreningen Falköpingshus nr 7 på Hjelmarsrörsgatan bor du bekvämt med närhet till kommunikationer, skolor, Odens idrottsanläggningar och matvarubutiker m.m. Från köksfönstret har du utsikt mot innergården som är grön och trevlig med både lekplats och pergola. I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, TV, telefoni och internet via fiber, bostadsrättstillägg och el (individuell mätning).

Välkommen på visning!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 925 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-14

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.