Hjelmarsrörsgatan 9A / Åttagård / Falköping

Välplanerad tvåa på första våningen

Slutpris
350 000 kr
Boarea
60.5 kvm
Avgift
3 804 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in i denna hörnlägenhet om 60,5 kvadratmeter, belägen endast en halv trappa upp.

Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och yteffektiv bostad där den hemtrevliga känslan är närvarande i varje rum.
Här finns ett lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad balkong, ett rymligt sovrum med garderober samt ett tidstypiskt och trevligt kök med släta, lackerade luckor, gott om förvaring och plats för matbord. Toalett/dusch har kaklade väggar och matta på golv samt är utrustad med en ny toppmatad tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, TV, internet, telefoni. Bostadsrättsföreningen Falköpingshus nr 7 är en stabil förening som aktivt arbetar för medlemmarnas trevnad.
Från Hjelmarsrörsgatan har ni närhet till skolor, matvarubutik, Odens idrottsanläggningar och kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.