Hjelmarsrörsgatan 1 I / Åttagård / Falköping

Trevlig tvårummare i välskött förening

Slutpris
350 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 665 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2020-07-01. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åttagård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hjelmarsrörsgatan 1I, en bostad om 56 m² fördelat på två rum och kök. Här bor du i en omtyckt och välskött förening med närhet till både skolor och kommunikationer.

Detta trevliga hem har en praktisk planlösning och härligt ljusinsläpp i samtliga rum. Du välkomnas in i en generös entréhall som ger dig gott om plats för avhängning. Vidare finns ett arbetsvänligt, platsbyggt kök med nytt laminatgolv och plats för matgrupp och trivsamma sociala stunder med vänner och familj. Vardagsrummet är lättmöblerat med stora fönster i öst som maximerar ljusinsläppet samt sovrum med flera garderober och utgång till balkong i härligt västligt läge. Kaklad toalett/dusch med matta på golv samt bekvämt utrustad med egen tvättmaskin och handdukstork. I månadsavgiften om 3665 kr ingår VA, värme, TV, internet (100/100 mbit/s), telefoni, förråd samt bostadsrättstillägg.

Här är det lätt att flytta in och bara bo och sedan luta er tillbaka för en kopp kaffe i eftermiddagssolen på balkongen med utsikt mot innergården.
Välkomna med er anmälan till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åttagård

I området Åttagård finns sportområdet Oden Falköping med flera olika sporthallar, friidrottsanläggningar inomhus och utomhus, fotbollsplaner (både naturgräs och konstgräs), inom- och utomhusbad, boulebanor, tennishall och tennisbanor utomhus. På gångavstånd finns också en bowlinghall. Här har ni närhet till grönområden som Fåraberget och Hälsoslingan. Några minuter från området finns Falköpings resecentrum, matvarubutik, restauranger samt bibliotek.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolorna Junibacken, Skytten, Paletten och Sörgården. Åttagårdsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Dotorpsskolan omfattar förskoleklass - åk 5 samt fritidshem. Årskurs 6-9 flyttas eleverna till Kyrkerörsskolan och Centralskolan. Ållebergsgymnasiet är beläget i Åttagårdsområdet. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Buss: Stadsbussar passerar regelbundet genom området. Tåg: Falköping ligger endast ca 1 timmes restid från Göteborg och ca 2,5 timme från Stockholm. Till Jönköping tar det ca 45 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.