Hjelmarsrörsgatan 1i

Hjelmarsrörsgatan 1i


Åttagård— Falköping

Hjelmarsrörsgatan 1iÅttagård— Falköping

Fräsch tvåa på Hjelmarsrör

Välkommen till Hjelmarsrörsgatan 1i, en fräsch tvåa ett stenkast från idrottsanläggningar och skola.

Välkommen in i entréhallen som har ett ljust laminatgolv och ljusa väggar. I direkt anslutning till hallen ligger köket som har träluckor, vitt kakel och ljusa bänkskivor. Här finns plats för matbord och dom rostfria vitvarorna ger en fräsch touch i köket. Vidare från hallen nås både vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet är ljust och trevligt med sina stora fönster. Väggarna går i vitt och grått vilket gör sig väldigt bra med det mörka laminatgolvet. Sovrummet har tapet på vägg och golvet går i samma ton som vardagsrummet. Här finns även utgången till balkongen. Toaletten med dusch ligger i anslutning till hallen och här finns även en tvättmaskin som gör det smidigt att slippa gå trapporna ner till den gemensamma tvättstugan.

Inom promenadavstånd finns skola Fk-åk 6 och Ållebergsgymnasiet men också ishall, simhall, konstgräsplan, tennishall, idrottshall och Fårabergets naturområde. Med busshållplatsen i närheten så tar man sig lätt och smidigt till både resecentrum och centrum på några få minuter.

Vid intresse kan bostadsrätten förvärvas fullt möblerad.

Välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 819 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Hjelmarsrörsgatan såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Hjelmarsrörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad