Järnvägsgatan 22A

Järnvägsgatan 22A

Slutpris

230 000 kr


Ranten— Falköping

Järnvägsgatan 22A


Slutpris
230 000 kr

Ranten— Falköping

Ljus och kvadratsmart etta nära förbindelser

Välkommen till denna ljusa och fräscha etta belägen på Ranten med närhet till både buss och tågkommunikation men också mataffär inom 100 m. Ett utmärkt läge för såväl studenter som pendlare eller att nyttja som övernattningslägenhet. En mycket kvadratsmart bostad som inrymmer hall i kombination med kokvrå, sov-/vardagsrum och badrum. Fräscha laminatgolv och målade väggar samt tak från 2022 är genomgående i lägenheten. Rummet ger plats för både matplats och säng i kombination med tv-rum, ett rikligt ljusinsläpp ger rymligare känsla! Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ, toalettstol och spegelskåp med belysning. Tre garderober och tillhörande källarförråd ger även gott om förvaring. I huset finns hiss vilken även går ner till källarplanet där tvättstugan är belägen.

Mycket förmånlig månadsavgift om 1 475 kr vilken även inkluderar tv och bredband. Stabil förening med låg skuldsättning och genomgående välunderhållna gemensamhetsutrymmen. Här erbjuds möjlighet till snabb överlåtelse och även övertagande av visst möblemang om så önskas.

Välkommen på visning!


Boarea
23.5 kvm
Avgift
1 475 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-02-21

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Järnvägsgatan såldes av oss 2023-02-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Järnvägsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.