Kolonigatan 9 / Mösseberg / Falköping

Retrovilla med milsvid utsikt

Boarea/biarea
107/127 kvm
Driftkostnad
28 634 kr/år
Totalareal
950 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Kolonigatan såldes av oss 2019-02-12. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kolonigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mösseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kolonigatan 9 där såväl utsidans mexisten och mörkbetsade dörr som insidans heltäckningsmattor, blommiga tapeter och färgade porslin för tankarna tillbaka till det ljuva 60-talet. En tid då det bekväma och praktiska boendet stod i fokus och gillestugan blev hemmens hjärtan.

Högt beläget på Mösseberg med utsikt över Falköping ligger denna villa uppförd 1967. I entréplan finns bl.a. ett stort kök, vardagsrum med mycket ljusinsläpp och tre sovrum. I källarplan finns gillestuga, tvättstuga, hobbyrum och en mängd förvaringsutrymmen, något man sällan kan få för mycket utav! Till villan hör också vidbyggt garage och inglasad altan i västerläge, tänk att om några månader kunna bjuda hem vänner för att spendera sommarkvällarna där! Uppvärmning sker via bergvärme vilket håller nere driftskostnaderna.

Ett fantastiskt läge med närhet till Mössebergs friluftsområde där bl.a. slalombacke, motionsspår och badsjö finns. Även mycket barnvänligt då både skola, förskola och lekplatser finns i närheten.
Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration