Kyrkerörsgatan 13

Kyrkerörsgatan 13


Kyrkerör— Falköping

Kyrkerörsgatan 13Kyrkerör— Falköping

Välskött villa perfekt för generationsboende

RESERVERAD
Centralt belägen fastighet i mycket gott skick, villan består av två lägenheter men har med fördel försetts även med en mindre lägenhet i vindsplan passande som ugndomsboende eller enklare uthyrning för övernattning.

Fastigheten är beklädd med plåtfasad vilket innebär minimalt underhåll, nyare tak och egen elproduktion via solpaneler på tak. Lägenheterna håller genomgående en bra standard med delvis påkostade materialval så som blyinfattade fönster i pardörrar och fönsterbrädor i sten. Samtliga ytskikt är ljusa och i gott skick. Bostaden på andra våning är särskilt representativ med öppen spis i entréhallen och härliga sällskapsutrymmen. I källarplan finns tvättstuga med bad, klinker på golv och putsade väggar. Uppvärmning sker via bergvärme, fastigheten är ansluten till fiber.
En perfekt fastighet för familjen som önskar ett modernt generationsboende, eller för dig som vill komplettera ditt fastighetsbestånd med ytterligare en hyresfastighet.

Från Kyrkerörsgatan 13 har man närhet till de mesta, resecentrum med kommunikationer till större städer nås inom några minuter, bibliotek och restaurangliv finns i direkt anslutning och stadens centrum är en kort promenad.

Varm välkommen med anmälan till visning!


Boarea/biarea
254/115 kvm
Driftkostnad
43 748 kr/år
Tomtarea
736 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2024-05-29

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Kyrkerörsgatan såldes av oss 2024-05-29. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Kyrkerörsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.