Liljegårdsgatan 11

Liljegårdsgatan 11

Slutpris

1 725 000 kr


Åttagård— Falköping

Liljegårdsgatan 11


Slutpris
1 725 000 kr

Åttagård— Falköping

Villa i barnvänligt område nära skola

Nu finns detta fantastiska hem till salu som har allt din familj behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Beläget i en lugn och barnvänlig omgivning med närhet till skola och idrottsanläggningar, är detta en plats där barnen kan växa upp och skapa minnen för livet.

Denna villa i 1 1/2 plan erbjuder generösa ytor och smart planering. I entréplanet möts du av en rymlig hall som välkomnar dig hem. Här finns även ett vardagsrum och matsal som är perfekta för familjemiddagar och umgänge med vänner. Köket är en riktigt höjdpunkt i detta hem. Renoverat 2022 med vita luckor och bänkskivor i trä samt trägolv som sträcker sig även en bit upp på väggen och som ger en touch av naturlig skönhet. Från hallen nås även tvättstugan med både dusch, tvättmaskin och torktumlare och som har en anslutande klädkammare och groventré. En mindre toalett finns också här.
På övre plan hittar du tre mysiga sovrum där hela familjen kan ha sin egna fristad. Dessutom finns ett allrum med braskamin som kan användas som ett extra utrymme för avkoppling.
Ovanvåningen har också en bekväm toalett med dusch, vilket gör morgonrutinen smidigare och effektivare.
Nytt ytskick i stort sett i samtliga rum i bostaden. 5 st nya oljefyllda element (varav 3 i vardagsrum) Tillförd ökad ventilation på ovanplan 2022.

Bostaden har en liten och lättskött trädgård. Här kan du njuta av soliga dagar med utomhusaktiviteter utan att behöva oroa dig för omfattande trädgårdsarbete.
Läget är helt enastående med närhet till affär, skola och möjligheter till fysisk aktivitet och idrott för hela familjen. En prisvärd fastighet som står redo att tas över inom en snar framtid.
Fastigheten är ansluten till fiber (2023).

Varmt välkommen med er anmälan!


Boarea/biarea
130/15 kvm
Driftkostnad
30 470 kr/år
Tomtarea
303 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-11-27

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Liljegårdsgatan såldes av oss 2023-11-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Liljegårdsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.