Margaretagatan 41

Margaretagatan 41

Slutpris

240 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Margaretagatan 41


Slutpris
240 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Fräsch tvåa i andra plan

Välkommen till Margaretagatan 41. En ljus och fräsch tvåa på andra våning med balkong i västerläge. Stig in i en ljus hall med vita väggar och grått laminatgolv som löper genom större delen av bostaden som en röd tråd och ger ett trevligt flyt i hemmet. Köket som går i vita och svarta toner med en ekbänkskiva som ger ett naturligt inslag. I köket finns plats för matbord och i vardagsrummet finns ytterligare yta för matsalsbord för den som önskar. Vardagsrummet har även plats för soffgrupp och utgång till balkong i härligt västerläge! Lägenheten inrymmer även sovrum med garderobsförvaring samt toalett/dusch med egen tvättmaskin.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg samt Telia paket "Lagom" med bredband via fiber, tv-kanaler och ip-telefoni. Till lägenheten hör förråd i källarplan samt tillgång till gemensam tvättstuga och trevliga innergårdar. Inom promenadavstånd finns härliga grönområden, skolor, idrottsanläggningar och Ranten-området med bl.a. mataffär, restauranger och resecentrum med goda kommunikationer till Skövde, Göteborg, Jönköping m.m.

Ett ypperligt tillfälle att förvärva en fräsch tvåa med bra läge, välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
4 782 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-15

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Margaretagatan såldes av oss 2024-01-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Margaretagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.