Trinnöjegatan 27C / Ranten / Falköping

Tvåa med balkong och närhet till det mesta!

Slutpris
300 000 kr
Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 071 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trinnöjegatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trinnöjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Slipp krånglet med långa trappor för att ta dig till din lägenhet, endast en halvtrappa upp på Trinnöjegatan 27C hittar du denna tvåa som nu är till salu!

Mycket trivsam lägenhet om 56,5 välplanerade kvadratmeter med balkong i västerläge som har vy mot baksidans grönytor. Det stora köket med gott om ljusinsläpp och plats för större matbord gör detta till den naturliga samlingsplatsen då ni har vänner över på middag! Såväl den funktionella entréhallen som det trevliga vardagsrummet har slipbart parkettgolv och tapetserade väggar. I övrigt inrymmer lägenheten ett nytapetserat sovrum och toalett/dusch.

HSB Brf Hjorten är en trevlig förening med en härlig gemenskap. Till lägenheten hör både ett rymligt vindsförråd samt ett mindre källarförråd och i månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bostadsrättstillägget, internet via fiber och grundutbud av tv-kanaler. Läget vid Ranten innebär många fördelar, här bor du exempelvis nära resecentrum, mataffär, restauranger och konditori, runt hörnet kan du dessutom ta stadsbussen till bl.a. centrum, Ållebergs center och sjukhuset.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.