Trinnöjegatan 27C

Trinnöjegatan 27C

Slutpris

300 000 kr


Ranten— Falköping

Trinnöjegatan 27C


Slutpris
300 000 kr

Ranten— Falköping

Tvåa med balkong och närhet till det mesta!

Slipp krånglet med långa trappor för att ta dig till din lägenhet, endast en halvtrappa upp på Trinnöjegatan 27C hittar du denna tvåa som nu är till salu!

Mycket trivsam lägenhet om 56,5 välplanerade kvadratmeter med balkong i västerläge som har vy mot baksidans grönytor. Det stora köket med gott om ljusinsläpp och plats för större matbord gör detta till den naturliga samlingsplatsen då ni har vänner över på middag! Såväl den funktionella entréhallen som det trevliga vardagsrummet har slipbart parkettgolv och tapetserade väggar. I övrigt inrymmer lägenheten ett nytapetserat sovrum och toalett/dusch.

HSB Brf Hjorten är en trevlig förening med en härlig gemenskap. Till lägenheten hör både ett rymligt vindsförråd samt ett mindre källarförråd och i månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även bostadsrättstillägget, internet via fiber och grundutbud av tv-kanaler. Läget vid Ranten innebär många fördelar, här bor du exempelvis nära resecentrum, mataffär, restauranger och konditori, runt hörnet kan du dessutom ta stadsbussen till bl.a. centrum, Ållebergs center och sjukhuset.
Välkommen på visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
4 071 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-22

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på trinnöjegatan såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trinnöjegatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.