Vallstigen 4

Vallstigen 4


Tåstorp— Falköping

Vallstigen 4Tåstorp— Falköping

Möjligheternas villa i 1 plan

Trender i färgsättning kommer och går, nikotingult är något som det finns gott om här!
Ta därför chansen att efter en helrenovering skapa ditt drömboende i ett plan om 3 r.o.k. i ett populärt område med en egen liten gräsplätt i väster. Det enda du behöver vara duktig på är att se den fantastiska potential som vilar på Vallstigen 4.

Planlösningen lämpar sig för en modern och luftig planering, där kök och våtrum angränsar varandra som också underlättar enormt vid kommande renovering. Bostaden inrymmer idag två sovrum varav det ena är av modell större. Här kan finns chans att kombinera sovrum med dressingroom. Från vardagsrummet nås idag ett sämre uterum men läget är toppen, kombinera ett modernt orangeri med mindre gästyta för odling eller kanske inhägnat för din hund, trädgården är idag helt insynsskyddad. Här sätter ert behov och fantasi gränsen för vad som är möjligt!
Toalett och badrum är idag separerat men angränsar till varandra, likaså mindre pannrum med groventré. Uppvärmning sker via luft/vatten system, papptak från 2012 (med garanti) och övertagande kan ske per omgående. Till fastigheten finns även ett garage med plats för 1 bil samt mindre förråd. Fastigheten har närhet till både grönområde förskola och skola. Bussförbindelser finns i närheten som gör att man lätt tar sig till både resecentrum, mataffärer och centrum.

Vad är då fördelarna med denna bostad, framför allt läget och fastighetens utformning. Men också tillfället för er med färdigheter att skapa ett modernt och kostnadseffektivt hem. Här investerar du i en grund och bygger sedan din egna borg.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
93/12 kvm
Driftkostnad
29 612 kr/år
Tomtarea
400 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-02-21

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Vallstigen såldes av oss 2024-02-21. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vallstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad