Valtorp Backor

Valtorp Backor

Slutpris

3 250 000 kr


Valtorp— Falköping

Valtorp Backor


Slutpris
3 250 000 kr

Valtorp— Falköping

Renoverad villa på landet

Välkommen till Valtorp Backor, en totalrenoverad villa i ljusa och moderna toner på landet med ett fantastiskt läge mellan Skövde och Falköping.

2018 påbörjades den omfattande renoveringen av bostaden. Den innefattade bl.a. att en förändring av planlösningen genomfördes för att skapa en mer trivsam boendemiljö, nytt kök, nya våtrum, ny el, nytt vatten via samfällighet, nytt avlopp inkl. nya stammar. Hemmets entréplan har en öppen och ljus planlösning med en trevlig entréhall likt en glasveranda, vardagsrum, rymligt matrum och kök från Epoq i en öppen och social planlösning. Via matrummet nås det stora uterummet som har en härlig utsikt mot Plantaberget och angränsar till trädäck med pool och utekök. Entréplanet inrymmer även helkaklat badrum och tvättstuga/groventré. I ovanplan inryms hela 4 sovrum i bra storlek, klädkammare samt toalett/dusch med matta på golv och vägg. Även exteriört har bostaden genomgått förändring med delvis ny och målad fasad, nytt tak, nya fönster, nyuppfört generöst uterum i anslutning till härligt poolområde.
Här kan drömmen om ett eget lantställe förverkligas med egen mindre djurhållning, goda odlingsmöjligheter för egethushåll likväl kan fastigheten anpassas för dig med motorintresse. Vid huvudbyggnaden finns äldre flygelbyggnad som idag inrymmer oisolerad förrådsdel, hönshus samt 2 garage i källarplan med motordrivna portar och 2 rejäla jordkällare. Här finns även kupolformat garage och växthus. Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmning sker via vattenburen ytjordvärme. Utomordentligt energieffektiv fastighet med A-klass i energideklaration och solpaneler från 2021-2022 med en beräknad produktion om 17 500 kWh/år vilket sänker din driftskostnad avsevärt. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
154/70 kvm
Driftkostnad
31 478 kr/år
Tomtarea
14 100 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-11

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Valtorp Backor såldes av oss 2022-11-11. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Valtorp Backor.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.