Vilhelmsrogatan 65

Vilhelmsrogatan 65

Slutpris

480 000 kr


Vilhelmsro— Falköping

Vilhelmsrogatan 65


Slutpris
480 000 kr

Vilhelmsro— Falköping

Kvadratsmart tvåa i markplan med stor uteplats

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om 42 kvm i markplan på Vilhelmsrogatan 65 med genomtänkt planlösning i ett omtyckt område nära centrum med affärer och kommunikationer.

Från hallen öppnar sig den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök vilket skapar en luftighet och rymd. Köket går i vita toner och här är det lätt att umgås med gäster och ha en fin kontakt mellan sällskapsplats och kök. Från vardagsrummet nås den stora insynsskyddade uteplatsen som är belägen i sydvästligt läge där man kan njuta av sena grillkvällar med vänner och bekanta. I sovrummet finns en tillhörande klädkammare som även kan kombineras som en kontorsplats. Bostaden inrymmer även en toalett med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Tillhörande till bostaden finns närliggande förråd.

Beläget i det omtyckta området Vilhelmsro och tillhörande en välskött förening med trevliga gemensamhetsytor. En god ekonomi har bidragit till att månadsavgiften varit oförändrad sedan 2012. Här finns också närhet till både affärer, kommunikationer, förskola, Vindängsskolan Fk - åk6.

Välkommen på visning!


Boarea
42 kvm
Avgift
3 523 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2024-05-27

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på Vilhelmsrogatan såldes av oss 2024-05-27. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vilhelmsrogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.