Hässlebergsgatan 11 / Floby / Falköping

Stor tvåplansvilla i centrala Floby

Slutpris
1 475 000 kr
Boarea
177 kvm
Driftkostnad
54 893 kr/år
Tomtarea
1 162 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-05-06
Bostaden är såld!

Denna villa på hässlebergsgatan såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på hässlebergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

År 1939 flyttades Floby småskola till sin nuvarande plats på Hässlebergsgatan 11 och förvandlades till bostad.

Nu finns chansen att förvärva detta rejäla hus om 177 m² fördelat på 7 rum och kök med stort trädäck och inglasad altan!
Detta är ett generöst hem där hela familjen får plats. Bostaden har löpande renoverats med bl.a. nytt tak 2017, dränering 2008, nya våtrum 2008 och 2017. Villan har även förvandlats från att vara ett tvåfamiljshus till ett enfamiljshus. Köket från IKEA (2010) är rymligt och ljust med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även en värmande vedspis i anslutning till matplats. Idag inrymmer bostaden hela fem sovrum med garderober och vardagsrum med plats för både matgrupp och loungemöbel som inbjuder till social samvaro. I anslutning till vardagsrum finns en stor inglasad altan och ett härligt trädäck med kompositgolv i två nivåer från 2013 med sydvästlig läge. Njut av sommaren med alla era vänner och bjud in till grillfest. Utöver toalett/dusch i entréplan finns i ovanplan ett avkopplande och helkaklat badrum med golvvärme, spabad, dusch och bastu. En oas att slappna av i efter en lång dag. Så sent som 2020 renoverades entréhall, övre hall och trappan till ovanplan. Trädgården är uppväxt med flera fruktträd och gräsmattan sköts av robotgräsklippare. Uppvärmning sker via pelletspanna.
Floby är ett trevligt samhälle ca. 15 km utanför Falköping. Här finns skola, vårdcentral, matvarubutik och tågstation som gör det enkelt att pendla till arbete på annan ort.
I samband med försäljningen kommer fastigheten vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Välkommen att anmäla er till visning av ett hem att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.