Hässlebergsgatan 11

Hässlebergsgatan 11

Slutpris

1 475 000 kr


Floby— Falköping

Hässlebergsgatan 11


Slutpris
1 475 000 kr

Floby— Falköping

Stor tvåplansvilla i centrala Floby

År 1939 flyttades Floby småskola till sin nuvarande plats på Hässlebergsgatan 11 och förvandlades till bostad.

Nu finns chansen att förvärva detta rejäla hus om 177 m² fördelat på 7 rum och kök med stort trädäck och inglasad altan!
Detta är ett generöst hem där hela familjen får plats. Bostaden har löpande renoverats med bl.a. nytt tak 2017, dränering 2008, nya våtrum 2008 och 2017. Villan har även förvandlats från att vara ett tvåfamiljshus till ett enfamiljshus. Köket från IKEA (2010) är rymligt och ljust med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även en värmande vedspis i anslutning till matplats. Idag inrymmer bostaden hela fem sovrum med garderober och vardagsrum med plats för både matgrupp och loungemöbel som inbjuder till social samvaro. I anslutning till vardagsrum finns en stor inglasad altan och ett härligt trädäck med kompositgolv i två nivåer från 2013 med sydvästlig läge. Njut av sommaren med alla era vänner och bjud in till grillfest. Utöver toalett/dusch i entréplan finns i ovanplan ett avkopplande och helkaklat badrum med golvvärme, spabad, dusch och bastu. En oas att slappna av i efter en lång dag. Så sent som 2020 renoverades entréhall, övre hall och trappan till ovanplan. Trädgården är uppväxt med flera fruktträd och gräsmattan sköts av robotgräsklippare. Uppvärmning sker via pelletspanna.
Floby är ett trevligt samhälle ca. 15 km utanför Falköping. Här finns skola, vårdcentral, matvarubutik och tågstation som gör det enkelt att pendla till arbete på annan ort.
I samband med försäljningen kommer fastigheten vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Välkommen att anmäla er till visning av ett hem att trivas i!


Boarea
177 kvm
Driftkostnad
54 893 kr/år
Tomtarea
1 162 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-05-06

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på hässlebergsgatan såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på hässlebergsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.