Kapellgatan 13 / Floby / Falköping

Centralt i samhället med ett högt läge

Slutpris
500 000 kr
Boarea/biarea
66/61 kvm
Driftkostnad
30 692 kr/år
Tomtarea
1 790 kvm
Rum
4 rum
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna villa på kapellgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på kapellgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Byggnadsvård är för många förknippat med hus från tidigt 1900-tal men det finns fler tidsepoker som emellanåt gör sig påminda och som idag kan kännas än mer rätt i tiden än någonsin.

Funktionalismen med sitt strama, sparsmakade och geometriska formspråk är något som genomsyrar fastigheter från 1930-talet. Tack vare att landsbygd ofta var något senare i sina förändringar finns nu chansen att förvärva en fastighet byggd 1939, med många vackra tidstypiska originaldetaljer från 30-talet.

Kapellgatan 13 är som en rosenknopp som bara väntar på att få blomma ut, här kan rätt köpare sätta sin prägel och med enkla medel skapa ett modernt hem med ett enastående läge. Bostaden inrymmer idag ett bevarat kök från nybyggnadsår, vardagsrum och två sovrum i entréplan. I ovanplan finns ytterligare ett stort sovrum men även oinredd råvind som möjliggör ytterligare boutrymme. Rymlig källare under huset inrymmer både pannrum, bastu, tvättstuga och förråd. Uppvärmningen sker via luft/luft samt el-panna. Fastigheten är belägen på stor trädgårdstomt angränsande till grönområde med mindre vattendrag, för den trädgårdsintresserade finns här fantastisk möjligheter att skapa en spännande trädgård, och de vackra ädelträden ger tomten en härlig karaktär.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.