Kapellgatan 13

Kapellgatan 13

Slutpris

500 000 kr


Floby— Falköping

Kapellgatan 13


Slutpris
500 000 kr

Floby— Falköping

Centralt i samhället med ett högt läge

Byggnadsvård är för många förknippat med hus från tidigt 1900-tal men det finns fler tidsepoker som emellanåt gör sig påminda och som idag kan kännas än mer rätt i tiden än någonsin.

Funktionalismen med sitt strama, sparsmakade och geometriska formspråk är något som genomsyrar fastigheter från 1930-talet. Tack vare att landsbygd ofta var något senare i sina förändringar finns nu chansen att förvärva en fastighet byggd 1939, med många vackra tidstypiska originaldetaljer från 30-talet.

Kapellgatan 13 är som en rosenknopp som bara väntar på att få blomma ut, här kan rätt köpare sätta sin prägel och med enkla medel skapa ett modernt hem med ett enastående läge. Bostaden inrymmer idag ett bevarat kök från nybyggnadsår, vardagsrum och två sovrum i entréplan. I ovanplan finns ytterligare ett stort sovrum men även oinredd råvind som möjliggör ytterligare boutrymme. Rymlig källare under huset inrymmer både pannrum, bastu, tvättstuga och förråd. Uppvärmningen sker via luft/luft samt el-panna. Fastigheten är belägen på stor trädgårdstomt angränsande till grönområde med mindre vattendrag, för den trädgårdsintresserade finns här fantastisk möjligheter att skapa en spännande trädgård, och de vackra ädelträden ger tomten en härlig karaktär.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
66/61 kvm
Driftkostnad
30 692 kr/år
Tomtarea
1 790 kvm
Rum
4 rum
Såld
2019-10-16

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på kapellgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på kapellgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.