Skogsstigen 8

Skogsstigen 8

Slutpris

1 625 000 kr


Floby— Falköping

Skogsstigen 8


Slutpris
1 625 000 kr

Floby— Falköping

Välskött villa på hörntomt

Välkommen till Skogsstigen 8 i Floby en generös villa på hörntomt i gott skick. Här finns möjlighet till en öppen och modern planlösning för den växande familjen då bostaden har flertalet sovrum och generös källare med bra utrymmen.

Entréplanet består av kök från Ballingslöv med angränsande matplats. Här finns stora fönster som ger mycket ljusinsläpp men också utgång till den stensatta uteplatsen. Vidare kommer man till vardagsrummet med ett vackert parkettgolv. Bostaden inrymmer även 4 sovrum och ett fräscht helkaklat våtrum som renoverades 2009. Källarplan har generösa ytor med både gillestuga , hobbyrum, gästrum/kontor och förrådsutrymmen. Här finns också en tvättstuga med dusch och bastu som har nytt klinkergolv från 2024. Från källaren nås även garaget som har plats för en bil. Fastigheten är även ansluten till fiber.

Trädgården är lättskött och insynsskyddad och har flera perenna växter. Den stenlagda uteplatsen ligger i söderläge vilket gör att man kan njuta av solen större delen av dagen. Är man naturintresserad så finns gott om vackra strövområden bl.a. en av Sveriges största trädsamlingar på Alphems arboretum samt sevärda Värmestorps Naturreservat inte långt härifrån, vilket också kallas för Stenmurslandskapet i Värmestorp. Här finns även bra kommunikationer med tåg till både Göteborg, Falköping, Skövde, Jönköping och Stockholm. I Floby skola går man från fkk -åk 9 och på somrarna finns även ett utomhusbad här.

Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
134/134 kvm
Driftkostnad
64 332 kr/år
Tomtarea
896 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-14

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Skogsstigen såldes av oss 2024-06-14. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på Skogsstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.