Tranbärsvägen 103 / Uddared / Floda / Lerum

Barnvänligt och välplanerat boende på trivsamma Tranbärsvägen

Slutpris
4 075 000 kr
Boarea
158 kvm
Driftkostnad
49 900 kr/år
Tomtarea
432 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Tranbärsvägen såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Tranbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Uddared är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Huset består bland annat av ett stort, socialt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Här finns ett trivsamt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll, stora och lättmöblerade ytor och braskamin samt fem sovrum. Badrummet är trevligt och stilrent med toalett, duschvägg, handfat och badrumsskåp.

Här ingår en tomt om 432 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets altan, som nås via vardagsrummet, passar utmärkt för trevliga middagar under sommarhalvåret.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.