Distansvägen 11 / Frufällan / Borås

Fin villa med sjönära och barnvänligt läge

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
114/35 kvm
Driftkostnad
32 070 kr/år
Totalareal
1 131 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna villa på distansvägen såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Frufällan samt även på distansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frufällan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsamma Frufällan och denna tvåplansvilla – ett fint och välplanerat hus i fint skick med lättmöblerade rum och fin utsikt. Här har du ett insynsskyddat boende med fina ytskikt, sociala ytor, vackert ljusinsläpp och inredd källare.

Utöver husets tre sovrum hittar du här ett stort, stilrent och välplanerat kök med ljusa väggar med en fondtapet och ljust golv. Vidare finns här även ett socialt och rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Huset har ett stilrent helkaklat badrum med badkar, toalett, handfat med kommod och spegel samt en funktionell gästtoalett. Dessutom har huset ett extra allrum, tvättstuga och pannrum.

Utvändigt sett finns här även mycket som är värt att lyfta fram. Till huset hör en stor carport med förråd i bakkant med plats för två bilar. Huset står på en lättskött och barnvänlig tomt med fruktträd och stor gräsmatta. Dessutom finns här en rymlig och lummig altan med soligt läge med plats för matbord och stolar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration