Sandstensvägen 4

Sandstensvägen 4

Slutpris

2 500 000 kr


Frufällan— Borås

Sandstensvägen 4


Slutpris
2 500 000 kr

Frufällan— Borås

Enplanshus i Frufällan

Detta hemtrevliga hus bjuder bland annat på bra planlösning och öppen spis. Huset är 127 kvadratmeter stort och rymmer fem rum och kök. Här bor du barnvänligt, trevligt och sjönära i ett hem där i princip allt är i gott skick.

Det första som möter dig i huset är den trevliga, inbjudande och öppna hallen med hatthylla och golvvärme. Vidare finns ett stort, praktiskt och trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Huset har tre sovrum, två badrum och ett öppet, fint och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster, vacker utsikt och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, förvaringsskåp, handdukstork och golvvärme. Det andra är praktiskt med dusch och toalett i anslutning till bastun.

Huset står på en stor, lummig och härlig trädgårdstomt med stora gräsytor, många soltimmar och pergola. Dessutom har huset en balkong med trätrall, markis och sol hela eftermiddagen och kvällen.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Frufällans hjärta. Öresjö ligger inom gångavstånd och knalleland finns en enkel bussresa bort. Dessutom har man Centrala Borås en kort bilresa från bostaden.
Varmt välkommen till Sandstensvägen!


Boarea
127 kvm
Driftkostnad
34 938 kr/år
Tomtarea
1 807 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-10-15

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Sandstensvägen såldes av oss 2022-10-15. Se alla våra försäljningar i Frufällan samt även på Sandstensvägen.

Boka värdering
Per-Anders Haglund, ansvarig mäklare i Borås

Per-Anders Haglund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.