Kustroddaregatan 40 / Kungsladugård / GÖTEBORG

Anno 1917

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
2 482 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kustroddaregatan såldes av oss 2018-01-18. Se alla våra försäljningar i samt även på Kustroddaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsladugård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möts av landshövdingecharm anno 1917 med bevarade originaldetaljer såsom pampiga dubbla spegeldörrar, listverk och framtaget plankgolv. Det som inte är i original har renoverats med varsam hand, såsom kök och våtutrymmen. Rejäl genomgångstvåa på lugn gata nära allt som tillhör hjärtat av Kungsladugård och Majorna. Till den mycket lågt belånade föreningen Bohus hör en grönskande, välskött innergård med trädgårdsmöbler och grill. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.