Rustmästaregatan 11

Rustmästaregatan 11

Slutpris

3 480 000 kr


Kviberg— Göteborg

Rustmästaregatan 11


Slutpris
3 480 000 kr

Kviberg— Göteborg

Exklusiv nyproduktion med fantastisk balkong

Vill du bo i ett av Kvibergs bästa lägen så är denna nyproducerade 3:a rätt för dig. Genomtänkt och påkostad lägenhet om hela 84 kvm med en fantastiskt balkong i soligt söderläge om 12 kvm.

Först möts du av en välkomnande hall med skjutdörrsgarderob som rymmer mycket förvaring och spotlights i taket. Vidare in finner du det helkaklade badrummet med alla dess bekvämligheter, så som regndusch, tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås även ett stort och ljust master bedroom som har en egen walk in closet i särklass.
Det påkostade köket från Marbodal har sin självklara plats i lägenhetens hjärta med en rymlig matplats intill fönster och öppen planlösning mot vardagsrum som bryts av med en läcker köksö. Övergången till vardagsrummet känns naturligt och härifrån nås både det andra sovrummet och den stora balkongen som bjuder in till härliga frukostar och sena sommarnätter.
Till lägenheten finns både garageplats och förråd. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och telefoni.

Ett stenkast från köksfönstret ligger spårvagnarna som tar dig till Göteborg Centrum på 9 minuter via ett flertal spårvagnar och bussar. Ta vara på chansen att förvärva en pärla. Här bor du nära naturområden, affärer, skolor, träningsanläggningar, arenan och det växande köpcentrumet. Att bo i Kviberg innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid. Var med i starten av en stadsdel som håller på att växa.


Boarea
84 kvm
Avgift
4 255 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.