Vallareleden 7 / Utby / Göteborg

Stor villa i Utby med pool och insynsskyddat läge!

Slutpris
9 100 000 kr
Boarea/biarea
203/29 kvm
Driftkostnad
53 706 kr/år
Tomtarea
1 039.4 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-10-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallareleden såldes av oss 2020-10-21. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Vallareleden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi nöjet att presentera Vallareleden 7! På den här adressen stoltserar en gedigen och representativ villa om 8 rum och kök fördelat på hela 203 kvadratmeter.
Entréplanet bjuder på två sovrum, kontor, stort härligt allrum med öppen spis, badrum, tvättstuga med dusch samt en möjlig verksamhetsdel med kök och egen ingång och möjlighet för uthyrning. På övre plan finner vi ytterligare tre sovrum varav ett med eget lyxigt badrum en suite, kök i öppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum i vinkel.

Här är det lätt att njuta av vardagslyx med öppna planlösningar, ljusa rymliga fina rum, nytt totalrenoverat badrum, swimmingpool och jacuzzi på insynsskyddad härlig tomt med gott om plats för skönt häng, i kombination med närheten till skolor, service, kommunikationer. Från Utby är det inte långt till den centrala stadskärnan och inte heller till fina naturomgivningar.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Utby

Naturskön och attraktiv familjeidyll med närhet till Göteborg

Utby - intill naturen

Det trivsamma Utby ligger i östra delen av Göteborg. Ett levande samhälle med bra kommunikationer, cykelavstånd till både Göteborg city och Partille centrum. Här finns en trevlig blandning av mindre villor och radhus till större villor och två-familjshus. Ett populärt och attraktivt område att bo i.

Natur och fritid

En mysig trädgårdsstad intill Utbybergen med dess fina natur och Göteborgs bästa badsjö, Bergsjön. Trevligt att promenera längs Säveån. Kvibergs Park med ett av Sveriges mest variationsrika område för idrott, hälsa, kultur och utbildning. Ett levande föreningsliv och ett brett utbud av fritidsaktiviteter, motion och nöjen.

Kommunikation

Bra kommunikationer med bil och buss. Endast 13 minuter med direktbuss till centralen, bra cykelvägar till både Göteborg och Partille. Nära till busshållplatser.

Familjeliv och service

Det finns sju förskolor i Utby, flera med promenadavstånd. Flera grundskolor; i Kvibergsskolan finns klass F-9, Fjällboskolan klass F-5, Utbynässkolan klass F-3, Änglagårdsskolan (fotboll) klass 4-9, Certinaskolan klass 6-9 och vid gränsen till Partille finns en Montessoriskola med klass 0-9. Här finns en bra ICA-butik, I Love Pizza (kanonbra) och servicebutik. Nära till Allum köpecentrum med över 100 butiker, ICA Maxi, Willys, Systembolag, banker m.m.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.