Lekstorpsvägen 62A / Gråbo / Lerum

Gavelradhus med renoveringsbehov i barnvänligt område

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
36 680 kr/år
Tomtarea
137 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-20
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lekstorpsvägen såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Lekstorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På barnvänliga och omtyckta Lekstorpsvägen ligger detta tvåplansradhus med uteplats och trädgård med altandäck. Huset är i behov av renovering, främst interiört, men har stora möjligheter att bli riktigt fint!
Bottenplan med två mindre sovrum, badrum och kök, övervåning med stort vardagsrum, badrum och ytterligare två sovrum. Kallförråd samt eget garage i länga. Här bor man med bra placering i området med bekvämt promenadavstånd till skola, förskola och kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Gråbo

Gråbo är ett samhälle med underbar natur i Lerums kommun där du hittar både djupa skogar och många sjöar. Gråbo centrum är i en spännande utvecklingsfas och kommer inom några år förändras och utvecklas med många nya bostäder och butiker. Namnet Gråbo härstammar från sekelskiftet och kommer från en gård med samma namn som tidigare låg i området.

Service och Skola

I Gråbo centrum finns service som vårdcentral, apotek, bibliotek och livsmedelsbutiker etc. Gråbo har genomgått en stor omorganisation för de kommunala grundskolorna där de tre största skolorna har fått olika inriktningar. Lekstorpsskolan inriktar sig mot det estetiska lärandet med fokus på samhällsengagemang och internationalisering. Ljungviksskolan är Gråbos största skola och invigdes 2012/2013. Ett vetenskapligt förhållningssätt och miljö är centrala teman. Röselidsskolan är inriktad på internationella kontakter och hållbarhet i hälsa, ekonomi och miljö. I Lerums kommun finns både enskilda och kommunala förskolor, dagbarnvårdare och grundskolor inklusive särskolor.

Natur och Fritid

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna. Gråbo är beläget vid sjön Mjörn som är ett självklart utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Annesjön och Stora Lövsjön erbjuder också badmöjligheter och den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om. Stora Lundby golfbana är Gråbos närmaste bana och ligger inte långt ifrån centrum. Öijared är Sveriges största anläggning med tre högklassiga 18-hålsbanor och en 9-håls pay-and-play-bana. Det finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrotts- och handbollsplan inklusive ett sportcentrum med gym. Möjlighet att sporta finns också på olika fotbollsplaner, ridhus och en dirtbike-bana. Vattenpalatset i Lerum är ett välbesökt utflyktsmål.

Kommunikationer

I Gråbo bor man både bekvämt med endast 30-40 minuters pendelavstånd till Göteborg. Bussnätet är väl utbyggt och från Göteborg går Gråbo-snabben som passerar bl.a. Lerum, Gråbo och har slutstation Sjövik. Blå express är en bra bussförbindelse som går via väg 190 vidare till Kullavik. Från Lerum, Stenkullen och Floda kan man snabbt och smidigt ta pendeltåget till både Göteborg och Alingsås.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.