Stensätersvägen 3 / Gråbo / Lerum

Trivsam villa med ett mycket bra läge i barnvänligt område

Slutpris
4 600 000 kr
Boarea
159 kvm
Driftkostnad
48 933 kr/år
Tomtarea
843 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2018-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Stensätersvägen såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Stensätersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänliga och omtyckta Aggetorp ligger denna hemtrevliga 1,5 plansvillan med stor trädgård och ett väl tilltaget altandäck.
Gott om förvaringsmöjligheter i huset, samt ett garage med en stor förrådsdel. Här bor man med ett mycket bra läge i området och bekväma promenadavstånd till skola, förskola och kommunikationer. Boarean är 159 kvm fördelat på 7 rok varav 5 sovrum och tomten är 843 kvm.
Fastigheten har en mycket välskött trädgård och köksträdgård, här finns mulbär, björnbär, Amerikanska blåbär smultron, jordgubbar och örter av olika slag samt fruktträd såsom äpplen, persika och plommon.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.