Trångaliden 8 / Gråbo Annekärr / Gråbo / Lerum

Sommarstuga med utsikt mot Mjörn

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
30 kvm
Tomtarea
1 676 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Trångaliden såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Trångaliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråbo Annekärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mellan Annekärr och Gråbo ligger denna lilla charmiga sommarstugan med en enkel standard. Nära kommunikationer, hållplatsen ligger ca 75 m från huset och det är bara 5 minuters bilväg från Gråbo, 15 minuter från Lerum och 35 minuter från Göteborg. Tar man sig fram kommunalt så tar bussen in till Göteborg ca 40 minuter. Här bor man nära sjön och naturen men inte helt isolerad. Med fastigheten följer andel i båtbrygga.

Parkeringsplats på tomten för 2 bilar. På tomten finns också ett redskapsskjul och ett gammalt utedass.

Man kommer upp på en liten altan med utsikt mot sjön och därifrån vidare in i huset. Lilla hallen är ljus och här ligger också badrummet med mulltoa, handfat och en duschkabin. Allrummet är ljust och ombonat med många ljusinsläpp, här finns en gaskamin för kalla kulna dagar. Stora hallen ligger på andra sidan av huset också här är en ljus och välkomnande miljö och plats för kapphängare. Sovrummet i ljusa färger har plats för två enkelsängar och här har man klädförvaring i form av två garderober. Enkelt mindre kök med det nödvändigaste såsom skåp, diskbänk, spis och ett kylskåp.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration