Södergatan 6

Södergatan 6

Slutpris

750 000 kr


Grästorp

Södergatan 6


Slutpris
750 000 kr

Grästorp

Gedigen villa på hörntomt

I centrala Grästorp, med gångavstånd till det mesta, ligger denna rejäla villa i två plan samt vind och källare. På den lummiga tomten växer många fruktträd; äpple, körsbär, bigarrå och mirabell som ger god frukt till marmelad. Här finns också ett äldre garage med vidbyggt vedförråd.

På entréplan finns två entréer, vardagsrum och matsal i fil, TV-rum samt stort kök och toalettrum. Ovanvåningen erbjuder tre sovrum, hall och duschrum. Flera klädkammare och förråd finns också. Vinden är golvad och här hittar man många bra förrådsutrymmen och ett inrett sommarrum. Källaren har även den bra förrådsutrymmen och här finns även tvättstuga, pannrum samt ett badrum. Huset är gediget och här finns möjlighet att med lite renoveringar få ett fantastiskt hem.

Grästorp är en liten, framåt kommun och bor man i centralorten har man nära till allt; skolor, butiker, natur och cykelavstånd till nästan allt. Föreningslivet i kommunen är mycket aktivt och det finns aktiviteter som passar de flesta.


Boarea/biarea
170/80 kvm
Driftkostnad
50 103 kr/år
Tomtarea
1 060 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2023-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.