Lärkvägen 4

Lärkvägen 4

Slutpris

1 500 000 kr


Gudhem— Falköping

Lärkvägen 4


Slutpris
1 500 000 kr

Gudhem— Falköping

Enplansvilla i familjevänliga Gudhem

Välkommen till en bekväm enplansvilla belägen på lugn återvändsgata i det familjära samhället Gudhem! Med en insynsskyddad tomt med gott om gräsytor och växthus finns här utrymme såväl för barnaspring som odlingar för dig med gröna fingrar.

Stig in i hallen som direkt ligger i öppen planlösning med såväl kök, matplats och tvättavdelning! En central plats för familjen att samlas kring middagsbordet framför den värmande kaminen. Sommartid öppnas med fördel altandörren från matplatsen upp för att skapa ett samspel mellan inne och ute, här finns nämligen både ett trädäck samt ett inglasat uterum att avnjuta sommarkvällarna i! Det stora vardagsrummet bjuder även det in till gemenskap och avkoppling med plats för såväl matsalsbord som soffgrupp. Totalt inryms tre sovrum samt ett kontor, perfekt även att nyttja som t.ex. gästrum eller förråd för den som önskar. Såväl toalett/dusch som gästtoalett har klinkers på golv med golvvärme, båda går i neutrala toner och är renoverade under senare år. Vidbyggt till villan finns även rymligt garage och framför det finns större uppställningsplats med utrymme för flera bilar. Uppvärmning sköts primärt via två luft-/luftvärmepumpar samt kamin, fastigheten är ansluten till fiber.

Gudhem är beläget ca 6 km från Falköping, till samhället är det enkelt att ta sig såväl med bil, med kollektivtrafik samt att asfalterad cykelväg finns till stan. I samhället finns bl.a. förskola, skola och livsmedelsbutik samt Gudhems kloster som är ett välbesökt turistmål! Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp". Denna enplansvilla har allt du behöver för ett bekvämt och avslappnat familjeliv, välkommen på visning!


Boarea/biarea
128/24 kvm
Driftkostnad
35 020 kr/år
Tomtarea
814 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-25

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Lärkvägen såldes av oss 2023-09-25. Se alla våra försäljningar i Gudhem samt även på Lärkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.