Nunnestad Mokärr 3

Nunnestad Mokärr 3

Slutpris

1 645 000 kr


Mokärr— Gullspång

Nunnestad Mokärr 3


Slutpris
1 645 000 kr

Mokärr— Gullspång

Här ges unik chans att förvärva fastighet som sällan säljs på öppen marknad!

Nu ges unik möjlighet för ny köpare att förvärva en lantligt belägen fastighet med trevligt bostadshus och flera stora garage och verkstad. Perfekt för dig som söker möjlighet till egen verksamhet på hemmaplan eller behöver stora utrymmen att utöva din hobby på. Här är det endast din egen fantasi som sätter gränserna!

Bostadshuset byggdes till i mitten av 90-talet och består idag av 4 rum och kök fördelat på 132 kvm men det stora allrummet på övreplan kan med fördel göras om till ett ytterligare sovrum. Huset är i välvårdat, gott skick och passar dig som tröttnat på tätbebyggelse och som önskar att komma ut på landet. Inglasat uterum i anslutning till groventré, fiber finns och bostaden värms med bergvärme.

På tomten finns förutom bostadshus, ett stort garage med plats för både bilar, båtar och maskiner. Stor verkstad med värmefläkt, i anslutning till detta finns också ytterligare garage med egna industriportar. Byggnad med kontorsdel, kök med pentry, wc samt groventré. Perfekt för den egna verksamheten! Uthuslänga med vedförråd, snickarverkstad, två pannrum varav det ena med bastu och dusch och egen varmvattenberedare. Plåtskjul med jordgolv som används som garage samt en jordkällare. Lättskött trädgårdstomt med stora gräsytor och en del växtlighet med buskar och rabatter.

I närheten av fastigheten finns småbåtshamn vid Vänern, trevliga promenadstigar längs med Gullspångsälven och vacker natur. Till Gullspång tar de ca 5 minuter med bil där allt som vardagen kräver finns såsom restauranger, gym och sportanläggning, matbutik, apotek, systembolag, kollektivtrafik och övrig närservice. Smidigt pendlingsavstånd till både Mariestad åt det ena hållet och Kristinehamn åt det andra.

Eftersom att fastigheten ägs av dödsbo så säljs fastigheten med en friskrivningsklausul. Fastigheten är besiktigad.

Upplev denna idyll på plats, välkommen att anmäla till visning.


Boarea
132 kvm
Driftkostnad
40 406 kr/år
Tomtarea
4 316 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-07-22

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna villa på Nunnestad Mokärr såldes av oss 2024-07-22. Se alla våra försäljningar i Gullspång samt även på Nunnestad Mokärr.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.