Älgtjärnsvägen 7

Älgtjärnsvägen 7

Slutpris

4 350 000 kr


Hindås— Bollebygd

Älgtjärnsvägen 7


Slutpris
4 350 000 kr

Hindås— Bollebygd

Längtar du till landet nära skog och sjö?

På väg hem hinner du varva ner och njuta av det vackra landskapet med gårdar, hagar, skog och den närbelägna Östra Nedsjön. Väl hemma så kan du höra tystnaden och se hela vintergatan en stjärnklar natt.

Sedan huset uppfördes 1991 har man tagit hand om och renoverat i princip alla ytor. På 166 kvadratmeter på ett plan ryms 5 rum och kök varav 3 sovrum, två sällskapsrum, inglasat uterum samt tvättstuga , separat toalett, helkaklat badrum och pannrum. Dessutom finns en dubbelcarport med isolerat rum om 21 kvm med många användningsområden,

Här kan kan gå rätt ut i det gröna och stanna i den fina trädgården eller ge dig ut till skogens skafferi eller ta en promenad ned till sjön.

Du tar dig till Borås eller Göteborg på ca 30 minuter med bil, till Hindås med service på 10 minuter och till Landvetter och vidare ut i resten av världen på ca 20 minuter. Här finns både närtrafik och skolskjuts som alternativ såklart!

Nu välkomnar jag er att anmäla intresse för förhandsvisning och låter bilderna tala!


Boarea/biarea
166/8 kvm
Driftkostnad
32 396 kr/år
Tomtarea
2 241 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-15

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på Älgtjärnsvägen såldes av oss 2023-04-15. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Älgtjärnsvägen.

Boka värdering

Cecilia Berg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.