Edsvära Påvelstorp 4 / Kvänum / Vara

Med fin utsikt över slätten

Slutpris
870 000 kr
Boarea
95 kvm
Driftkostnad
18 350 kr/år
Tomtarea
982 kvm
Rum
5 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på edsvära såldes av oss 2020-09-18. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på edsvära

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvänum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta hemtrevliga hus, med vacker utsikt över åkrarna, består av kök, badrum, sovrum, vardagsrum och ett litet kontor på entréplan, samt allrum och två sovrum på ovanvåningen. Ytskikt och utrustning är av äldre standard, så här har man chansen att ordna ett boende efter egna önskemål. Vid entrén finns en liten veranda under tak för morgonkaffet och på baksidan hittar man en stenlagd uteplats i soligt söderläge. I den lummiga trädgården växer bland annat äppleträd.

Till fastigheten hör också en rymlig verkstad med vidbyggd carport, ett trädgårdsförråd samt ett uthus med extra förvaringsutrymme.
Skolbussen stannar precis utanför huset om man så önskar och tar barnen med till skolan i Kvänum; förskola finns i Edsvära.

I de vackra omgivningarna kring Edsvära finns mycket att besöka och sysselsätta sig med. Bjertorp Slott har hotell och restaurang och i närheten finns även en fin golfbana och i trakten ligger flera hästgårdar och stuterier kända för sina fina hästar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kvänum

Kvänum är en industriort belägen knappt två mil från Vara. Här finns flera stora företag som ger många arbetstillfällen till bygden. På hotell Lumber & Karle, Bjertorps Slott och Kvänum Mat & Malt ger möjligheter till mysiga upplevelser. Mataffär och ytterligare några butiker finns här och man kan ta sig med buss flera gånger om dagen till både Vara och Skara.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige.

Sport och fritid i Vara

Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara, men ett badhus finns även i Kvänum. K10IF, bestående av Jung och Kvänum, håller till på Nya IP. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Från Kvänum kan man ta sig med buss flera gånger om dagen till både Vara och Skara. Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

I Kvänum ligger Nästegårdsskolan som rymmer årskurserna 0-9. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.