Hällum Ågården 1 / Jung / Kvänum / Vara

Avstyckad gård med fint läge

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
76/27 kvm
Driftkostnad
27 922 kr/år
Tomtarea
5 335 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-08-07
Bostaden är såld!

Denna villa på hällum såldes av oss 2020-08-07. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på hällum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jung är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Avstyckad gård trevligt belägen som sista hus på vägen och med vacker utsikt över omkringliggande landskap. Bostadshuset, om 1 ½-plan med källare, omges av en mysig, uppvuxen trädgård med bland annat äppleträd och vinbärsbuskar. Runt huset finns även flera fina uteplatser för att följa solen eller söka skugga. På fastigheten finns utöver bostadshuset flera uthus som tillsammans bildar en trevlig gårdsbild. Ladugården inrymmer både maskinhall/loge samt verkstad/garageutrymmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Jung

Vid E20 mellan Skara och Vara ligger samhället Jung. Här startades en gång i tiden Asko Cylinda; stor tillverkare av tvättmaskiner. Jung har en friskola med klasserna 1-3 samt förskola. Till Vara för att handla tar man sig med buss. Idrottsklubben JK10IF, Jung och Kvänum, håller till på Jungavallen.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.