Kvarnvägen 2 / Jung / Kvänum / Vara

Gedigen villa på trevlig hörntomt

Slutpris
550 000 kr
Boarea/biarea
127/65 kvm
Driftkostnad
26 051 kr/år
Totalareal
1 331 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna villa på kvarnvägen såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Kvänum samt även på kvarnvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jung är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På hörntomt intill ett grönområde i Jung ligger denna villa med stor potential. Kök, allrum och vardagsrum hittar du på bottenplan och på ovanvåningen med två sovrum finns mycket förvaring i form av vindsförråd, klädkammare och garderober. Dessutom finns källare att tillgå, med bland annat tvättstuga och pannrum.

Garage i källaren och uppvuxen, trevlig tomt erbjuds också här på Kvarnvägen 2.

Området är lugnt och barnvänligt och i Jung finns en friskola med förskoleklass, fritidsverksamhet samt skola åk 1-3. Bra kommunikationer via närliggande E20 samt med buss till Skara, Vara och Lidköping; perfekt för pendlare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Jung

Vid E20 mellan Skara och Vara ligger samhället Jung. Här startades en gång i tiden Asko Cylinda; stor tillverkare av tvättmaskiner. Jung har en friskola med klasserna 1-3 samt förskola. Till Vara för att handla tar man sig med buss. Idrottsklubben JK10IF, Jung och Kvänum, håller till på Jungavallen.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.