Sök Meny
Såld

HÄRRYDA / Landvetter - Tahult / Rörsångarvägen 7

Charmig enplansvilla i etage

Mycket charmig, älskad och vårdad etagevilla i attraktiva Tahult söker en ny familj! Nuvarande familj tar nu chansen att bygga nytt i närheten eftersom de inte vill lämna området där de trivts i 27 år. Här får du bästa läget med sista huset på vägen i ett område där allt fler väljer att flytta in. Huset, om 125 kvm, rymmer 5 rok samt 2 badrum och utgång till uteplatser åt öster, väster och söder där du kan njuta från morgon till kväll. För de små finns en lekstuga "de luxe". Det skall inte byggas mer runt om så du har ett naturområde som gränsar i öster till den fina trädgårdstomten om 1559 kvm. Kommunalt VA är nyligen installerat och ny detaljplan gör det mycket attraktivt. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
HÄRRYDA / Landvetter / Tahult
Rörsångarvägen 7
Slutpris: 4 315 000 kr
Boarea: 125 kvm
Driftkostnad: 32 690 kr/år
Tomtarea: 1 559 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Landvetter / Rörsångarvägen