Rörsångarvägen 7 / Tahult / Landvetter / HÄRRYDA

Charmig enplansvilla i etage

Slutpris
4 315 000 kr
Boarea
125 kvm
Driftkostnad
32 690 kr/år
Tomtarea
1 559 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Rörsångarvägen såldes av oss 2017-09-13. Se alla våra försäljningar i Landvetter samt även på Rörsångarvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tahult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket charmig, älskad och vårdad etagevilla i attraktiva Tahult söker en ny familj! Nuvarande familj tar nu chansen att bygga nytt i närheten eftersom de inte vill lämna området där de trivts i 27 år. Här får du bästa läget med sista huset på vägen i ett område där allt fler väljer att flytta in. Huset, om 125 kvm, rymmer 5 rok samt 2 badrum och utgång till uteplatser åt öster, väster och söder där du kan njuta från morgon till kväll. För de små finns en lekstuga "de luxe". Det skall inte byggas mer runt om så du har ett naturområde som gränsar i öster till den fina trädgårdstomten om 1559 kvm. Kommunalt VA är nyligen installerat och ny detaljplan gör det mycket attraktivt. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration