Pia Woo, ansvarig mäklare i Lerum
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pia Woo

Ansvarig mäklare

Aspenäs—

Lerum
Aspenäs— LerumAspenäs— Lerum

Välplanerat enplanshus med garage och carport


Referensnummer
572 971
Boarea/biarea
144/23 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)


Aktuella visningar


Söndag 07 januari 13:30 — 14:10

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Lerum

Kontakta Pia för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet
Ett smart val i Aspenäs  i lerum

Ett smart val i Aspenäs

I trevliga Lerum finns allt man kan tänkas behöva i den lilla staden på landet, vars vision är att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025. Ett brett utbud med butiker och social service, trevlig torghandel och många härliga naturupplevelser och sköna bad väntar i närheten.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Lugnt Motionsspår Sport och friluftsliv Badstrand Simhall Gym Tryggt Fiske Restauranger Butiksgata/köpcentrum Parker/Grönområden Tågstation Golf Hundvänligt

02
Service och Skola

Lerums centrum ligger inte långt bort och här erbjuds allt man kan tänka sig behöva av service, såsom caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker.
I närområdet ligger Aspenässkolan (F-5), vidare finns Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium med ca 1500 elever. Det finns ett flertal förskolor, såsom Förskolan Seatons Allé, Riddarstens förskola och Förskolan Åtorp.


03
Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna.
På nära avstånd ligger sjön Aspen som sommartid är ett självklart utflyktsmål när vädret inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen.
Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål.
Stora Lundby och Öijared, som är en av Sveriges största fritidsanläggningar, är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.


04
Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Närmsta pendelstation är Aspedalen, dit man cyklar på få minuter men där finns även pendelparkeringar för den bilburne. Pendeltåget tar er snabbt vidare till både Göteborg på ca 15 min eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pia!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.