Skogskullevägen 8 / Norra Hallsås / Lerum

Stilrent kedjehus byggt 2016 med naturnära läge

Slutpris
5 100 000 kr
Boarea/biarea
126/5 kvm
Driftkostnad
29 033 kr/år
Tomtarea
211 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-04-17
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på skogskullevägen såldes av oss 2020-04-17. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på skogskullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Hallsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett högt läge med bra placering i området ligger detta underbara hem, omgivet av den vackra naturen och härliga strövområden i populära Norra Hallsås.
Huset färdigställdes 2016 och har smakfullt inretts med rogivande färger och stilrena materialval, genomgående i hela huset. Perfekt planlösning med sociala ytor på entréplan samt en mer privat ovanvåning med bl a tre sovrum och möjligheter att inreda ytterligare ett. Två stora altaner med härlig vy över skog/natur och praktisk carport med mindre förrådsdel.
Här bor ni med låga driftskostnader och utan fastighetsskatt i många år framöver. Huset ligger mitt i ett mycket barnvänligt område med trevliga omgivningar som erbjuder både skog, sjö och naturnära lekmöjligheter. Förskola, en stor lekplats och busshållplats ligger på kort promenadavstånd och på endast 30 minuter når du centrala Göteborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ett smart val i Norra Hallsås

För bara några år sedan var Norra Hallsås en öde, skogsklädd bergskulle med vildvuxen natur. Idag har naturen fått nya invånare. Med en gemensam vision har Norra Hallsås försiktigt bebyggts med hyresrätter, bostadsrätter, parhus och villor som både smälter in i den orörda naturen och sticker ut med sin originalitet.

Service och Skola

En skön promenad eller kort busstur tar dig till Lerums centrum. Där finns caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också all annan service som vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker. Mitt i området ligger den populära förskolan Hallsås förskola, byggd med högsta miljöklassning. Flera andra förskolor finns i närheten; Höjdens förskola, Prästgårdens förskola och Torpstugans förskola. I närområdet ligger Knappekullaskolan (F-5), Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium där ca 1500 elever går.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna. På nära avstånd ligger sjöarna Häcksjön, Aspen och Stamsjön som alla är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen. Lerums största pulkabacke Svampen finns i området, så även en härlig naturlekplats som ger naturnära lekmöjligheter. Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål. Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning, är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Från pendelstationen i centrum tar du dig på 15 min. till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Liknande bostäder i närheten