Sörbrantsvägen 16 / Norra Hallsås / Lerum

Modernt boende med naturen alltid närvarande

Slutpris
6 300 000 kr
Boarea
173 kvm
Driftkostnad
37 770 kr/år
Tomtarea
597 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-09-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Sörbrantsvägen såldes av oss 2018-09-18. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Sörbrantsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Hallsås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Norra Hallsås och de svävande husen, en modern arkitektur som möter naturen på dess villkor. Norra Hallsås är ett lugnt och omtyckt område med gångavstånd till det mesta, buss finns hela vägen upp i området. Lerum som bostadsort möter de flesta kraven som man kan önska såsom kommunikationer, social service, skolor och affärer.

Innan man kommer fram till huset kör man in på en liten väg som leder fram till husen som hänger över branten, ungefär mitt i kommer man fram till huset som ni nu skall besöka. Utanför har vi en smakfull stensättning och ett förråd, en carport och en parkeringsplats bredvid.

För att komma in i huset passerar man en gångbro och kliver in genom den röda dörren, här möts man av en generös hall med smart förvaring och ett stort ljusinsläpp som bjuder på utsikten bakom huset. Ljus färgsättning och ett smakfullt svart klinkergolv. Till höger om hallen har vi sovrum 1 med parkettgolv, vita väggar och ett ljusinsläpp från golv till tak. Sovrummet har plats för dubbelsäng och ett litet arbetshörn. Det helkaklade badrummet ligger mitt i hallen, bredvid trappan till loftet, smakfullt kaklat i blåa nyanser, duschhörn, wc och handfat. Köket ligger i öppen planlösning med matsalen, vit inredning, svarta bänkskivor och välplanerat. Matsalen med stora ljusinsläpp från golv till tak, bjuder på en trivsam och vacker utsikt över intilliggande natur. Precis som i de andra rummen är det här vita väggar och parkettgolv. Från köket kommer man ut till balkongen i söder-västerläge, här finns plats för en matmöbel och grillen. Sovrum 2 är precis som sovrum 1 fast spegelvänt, vita väggar och parkettgolv och stort ljusinsläpp. Mellan sovrum 2 och köket ligger teknikrummet, här finns el, fiber och centraldammsugare.

Nedre plan når man genom det öppna trappan som ligger i hörnet av matsalen. Man kommer ner i vardagsrummet som är ljust och luftigt, ljusa färger och parkettgolv. De stora ljusinsläppen i tre väderstreck ger rummet karaktär och rymd. Från vardagsrummet når man altanen, precis som balkongen ligger den i söder-västerläge, lummigt belägen med bra insynsskydd och en avkopplande miljö. Sovrum 3 med en trivsam ljus färgsättning och den svarta fondväggen och det ljusa parkettgolvet ligger också med access till altanen. Sovrum 3 är idag masterbedroom med eget badrum, här finns det plats för en stor dubbelsäng. Badrummet är helkaklat i gråa toner, här finns ångdusch, wc och dubbelhandfat. Tvättstugan och pannrummet når man både från badrummet och vardagsrummet, ljusa färger och stort ljusinsläpp. Här finns tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och husets hjärta, värmepumpen.

Övre plan når man från hallen vid entrén, och man kommer upp i ett stort ljust allrum med ljusa färger och parkettgolv. Stora ljusinsläpp och utgång till takterrassen som badar i solljus hela dagen, här finns plats för loungemöbler eller solstolar. Sovrum 4 med en trivsam atmosfär, ljusa färger och parkettgolv har plats för stor enkelsäng och ett arbetshörn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.