De la Gardievägen 30 / Centralt / Lidköping

Charmig villa centralt

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea/biarea
175/74 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
926 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på De La Gardievägen såldes av oss 2018-11-07. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på De La Gardievägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 30-talsvilla med bra läge i lugnt och populärt område. Ett hus att umgås och att trivas i för hela familjen. Stor uteplats med sol hela dagen och mysig trädgård med många fruktträd och bärbuskar. Att huset ligger en bit in från gatan ger känslan av att bo på landet mitt i stan. Gott om förvaring i praktisk källare.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.