Gamla Läckövägen 65 / Liden/Stenhammar / Lidköping

4:a med inglasad balkong och hiss

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
96 kvm
Avgift
6 327 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gamla läckövägen såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på gamla läckövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liden/Stenhammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam och välplanerad 4:a på tredje våning i hus med hiss. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök, ett vardagsrum med fint ljusinsläpp, tre sovrum samt två toaletter varav den ena med dusch och tvättmaskin. Inglasad balkong i sydost. Ett 50-plusboende där man bor i direkt anslutning till Villa Giacomina parken, Skogshyddan och strandpromenader längs Vänerns strand. Extra bonus är att det i föreningen finns ett träningsrum med tillhörande bastu, stor samlingslokal med köksdel samt två stycken övernattningslägenheter som kan hyras.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.