Örslösa Bergsgården 6

Örslösa Bergsgården 6

Slutpris

4 700 000 kr


Månslunda— Lidköping

Örslösa Bergsgården 6


Slutpris
4 700 000 kr

Månslunda— Lidköping

Fritt och rogivande på landet!

Örslösa Bergsgården 6 är den perfekta platsen för den som vill ha en oas av frid och lugn. Här ligger ett vackert hus omgivet av slående natur, skog, åkrar och med en stor damm där du kan fiska kräftor.

Inuti huset hittar du allt du behöver för att känna dig hemma. Köket är fullutrustat med moderna apparater och har gott om plats för att laga middagar tillsammans med familjen. Sovrummen är rymliga så du kan vila ut efter en dag fylld med äventyr. Det finns ett stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp via skjutbara glasdörrar vid altanen, ypperligt för att njuta av utsikten året om, samt ett stort vardagsrum/matsal med plats för alla familjens medlemmar att umgås och slappna av i.

Utomhus finns det många möjligheter att utnyttja den stora tomten. Du har en ladugård, ett hönshus och en isolerad verkstad, bra för den som vill ha djur eller har behov av extra förvaring eller arbetsutrymme. Det finns ett gästhus på tomten som passar för besökande vänner, de stora barnen eller för att använda som ateljé eller kontor. Här finns även garage och utrymme för gym. Vid dammen finns ett litet "sjöhus" med stora fönsterpartier och murad kamin, perfekt för fest!
Om du vill ha det där lilla extra så finns en stor altan med pool där du kan sitta och njuta av solen med en bok eller bara koppla av och ta in naturen runt omkring.

Sammantaget är detta ett drömläge för den som vill ha en plats att kalla sitt egen, som omges av vacker natur och med allt man behöver för att känna sig hemma. Vi ser fram emot att välkomna dig till detta fantastiska ställe på landet!

För mer information och för att boka visning, klicka på "Läs mer hos mäklaren".


Boarea
192 kvm
Driftkostnad
91 207 kr/år
Tomtarea
13 855 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2023-02-09

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna villa på Örslösa Bergsgården såldes av oss 2023-02-09. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Örslösa Bergsgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.