Portvaktsvägen 3D

Portvaktsvägen 3D

Slutpris

1 750 000 kr


Sjölunda— Lidköping

Portvaktsvägen 3D


Slutpris
1 750 000 kr

Sjölunda— Lidköping

Modern 3:a med bästa läget i området!

Välkommen till en ljus, modern och härlig lägenhet överst i huset där kvalitetskänslan är genomgående. Med förmiddagssolen på loftgången vid entrén och eftermiddagssolen på balkongen kan man följa solen under dagen. Från loftgången, fönster i ena sovrummet samt badrummet kan man dessutom skymta blänket från Vänern genom träden.
I bostadens torra golvytor ligger äkta ekparkett, ett vackert och nordiskt träslag som bara blir vackrare med åren. I hallen likaså våtutrymmen i lägenheten ligger klinkers som är både praktiskt, tåligt och snyggt. Husen, lägenheterna och miljön runtomkring är utformade för att du som bor där ska få en så bekväm och enkel vardag som möjligt.
Ned till stranden, vid Sjölunda semesterby, är det knappt 800 m. Till lägenheten hör en parkeringsplats samt ett förråd i nära anslutning. Lägenheten värms upp via bergvärme.
Fiber finns indraget i lägenheten, genom openbit.se går det att välja leverantör av tv, bredband och telefoni.

Välkommen att anmäla ditt intresse!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 909 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-24

Mäklarhuset Lidköping/Vara

Denna lägenhet på Portvaktsvägen såldes av oss 2023-03-24. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Portvaktsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.