Stenportsgatan 28 B / Nya Staden/Centralt / Lidköping

Central 2:a på första våning

Slutpris
700 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 549 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenportsgatan såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Lidköping samt även på Stenportsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nya Staden/Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trivsam tvårummare på bekväma första våning med ett mycket centralt och vackert läge! Här finner vi en lägenhet med klassiska detaljer så som vackra och vaxade trägolv, fönsterbänkar i sten, god takhöjd (2,70m), samt inglasad balkong mot innergården. Extra bonus är tillgången till föreningens bastu med relax! Ett boende för dig som söker ett centralt boende med det där "lilla extra"! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.