Liberås 49

Liberås 49

Slutpris

3 400 000 kr


Bollebygd— Olsfors

Liberås 49


Slutpris
3 400 000 kr

Bollebygd— Olsfors

Välkommen till denna fantastiska villa med ett vackert och lantligt läge. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i en landsbygdsmiljö samt direkt anslutning till härlig natur.

Denna villa är en riktig pärla med sin stora trädgårdstomt som ger dig möjlighet att skapa din alldeles egna drömträdgård. Här finns det gott om utrymme för barnen att springa runt och leka eller för dig att bara koppla av och njuta av en härlig sommardag. Oavsett vad du väljer att göra så kommer du garanterat att känna dig avkopplad och harmonisk.

I närområdet finns flera sjöar där du kan ta ett dopp och njuta av det svalkande vattnet på varma sommardagar. För dig som är golfintresserad finns Hulta Golfbana bara en kort bilresa bort. Där kan du spela golf i en vacker och fridfull miljö.

För den som har behov av ett stort garage så finns det ett rymligt dubbelgarage med verkstadsdel på fastigheten. Här kan du förvara dina bilar och motorcyklar samtidigt som du har gott om utrymme för verktyg och annat som du behöver för att hålla ordning på dina fordon.

Landvetter flygplats ligger bara ca 15 minuter bort med bil och Göteborg når du på enstaka 30 minuter. Här finns det ett stort utbud av kultur, nöjen och shopping för dig som vill ha mer puls och aktivitet i din vardag.

Sammanfattningsvis är detta en villa med fantastiskt läge och enorm potential. Här kan du skapa ditt alldeles egna drömboende och njuta av det bästa av två världar - livet på landet samtidigt som du har nära till stadens puls och alla dess fördelar. Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende - boka en visning idag!


Boarea/biarea
110/69 kvm
Driftkostnad
30 659 kr/år
Tomtarea
3 056 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Liberås såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Olsfors samt även på Liberås.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.