Killingstigen 8

Killingstigen 8

Slutpris

7 000 000 kr


Furuskog— Partille

Killingstigen 8


Slutpris
7 000 000 kr

Furuskog— Partille

Renoverad villa med rekordlåg driftskostnad, inomhuspool, uterum och uthyrningsbar källardel!

Nu kan vi presentera en välrenoverad villa för er som vill kunna njuta av härliga bad i stor inomhuspool, mysa framför braskaminen och kunna samla familj och vänner vid de generösa sociala ytorna både inom- samt utomhus. Som ett mellanting finns här dessutom ett generöst uterum.

Villan har en totalyta på drygt 270 kvm, medräknat biutrymmen, och har stort sällskaprum/matrum, sex sovrum, ett allrum med kamin, dubbla badrum samt ytterligare gästtoalett och separat dusch. Tack vare bland annat tilläggsisolering, treglasfönster och solceller ges här en rekordlåg energikostnad - mars till oktober 2022 har säljarna till och med haft minusfakturor!
Med möjlighet att hyra ut del av källaren (separat dörr, kök och två sovrum), kan ytterligare pengar sparas och driftskostnaden minimeras.

Även trädgården har fått ett rejält lyft på senare år då den jämnats ut och berg tagits bort, vilket resulterat i en trivsam yta för lek och bus eller för hemmaodlarens paradis, eller kanske vill ni bygga ett attefallshus för ytterligare en intäkt?
Den stora stenläggningen på villans framsida ger dessutom plats för tiotalet bilar.

Här bor ni i ett lugnt och trevligt villaområde där närheten till skogen och Prästtjärn med dess underbara promenadstråk och motionsslingor är en trevlig bonus. Här är samtidigt nära till den nya stadsdelen Partille Port och Allum och allt vad det erbjuder med social service såsom matbutiker, shoppingutbud, restauranger och gym finns bara några minuter bort. Härifrån går direktbussar in till Göteborg.
Flera grundskolor och förskolor finns i närområdet såsom Furulundsskolan, Björndammens skola, Ensittarevägens och Sandfallets förskola.
Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
ca 127/124 kvm
Driftkostnad
40 575 kr/år
Tomtarea
878 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2023-01-23

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Killingstigen såldes av oss 2023-01-23. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Killingstigen.

Boka värdering
Kajsa Andersson, ansvarig mäklare i Partille

Kajsa Andersson

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.