Svedjevägen 3

Svedjevägen 3

Slutpris

8 300 000 kr


Furulund— Partille

Svedjevägen 3


Slutpris
8 300 000 kr

Furulund— Partille

Gedigen och lättskött enplansvilla med pool

Välkommen till detta fina hem beläget i utkanten av Furulunds villaområde. Söker du ett bekvämt och nästintill underhållsfritt boende och värdesätter ett högkvalitativt hus så är detta villan för dig. Här erbjuds t ex. fasad av lertegel, kopparrännor, alufönster, och varmgrund. Huset har en mycket tilltalande och praktisk planlösning som erbjuder fyra sovrum, badrum och tvättstuga med groventré i en del av huset och sällskapsytorna i den andra.

Köket och vardagsrummet har en öppenhet gentemot varandra vilket skapar en social och trivsam atmosfär. Via vardagsrummet nås både uterummet och altanen. Uterummet är inglasat, isolerat och väl tilltaget och upplevs som en självklar förlängning av vardagsrummet och huset. Härifrån nås också altanen med den härliga poolen som är en oas på sommaren såklart, men även fint under mörkare höstkvällar.

Runt huset erbjuds en plan och välskött trädgårdstomt med plats för studsmatta och bollsport för den som så önskar. Utöver huvudbyggnaden finns ett dubbelgarage med ett fritidsutrymme byggt ovanpå.

Här bor man med närhet till naturen, motionsspår och vackra skogsstigar. Ett extra plus är kanske närheten till Kåsjöns fina bad som ligger på promenadavstånd. Nära till service och kommunikationer.

Välkommen att höra av dig till mäklaren vid intresse!


Boarea
170 kvm
Driftkostnad
26 284 kr/år
Tomtarea
1 133.9 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-12-08

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Svedjevägen såldes av oss 2020-12-08. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Svedjevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.