Björkelidsvägen 23 / Rävlanda / Härryda

Nybyggd radhusgavel centralt i Rävlanda!

Slutpris
3 525 000 kr
Boarea
118 kvm
Tomtarea
2 510 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Björkelidsvägen såldes av oss 2020-04-07. Se alla våra försäljningar i Rävlanda samt även på Björkelidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rävlanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kan du förverkliga drömmen om att bli den förste som flyttar in! Jag har nu det stora nöjet att erbjuda en radhusgavel längst in på lugn återvändsgata centralt i Rävlanda,
På 118 kvm ryms 5 rok varav 4 sovrum samt 2 badrum. Man slås av hur ljust det är tack vare generösa fönsterpartier åt tre väderstreck.
Du har balkong med söderläge samt två fina uteplatser och en lättskött trädgårdstäppa, Ett isolerat förråd på tomten om ca 6 kvm och parkering intill huset gör det komplett!
Tillsammans med dina 8 grannar har du ett gemensamt grönområde, sophämtning och gästparkeringar samt trädgårdsförråd.
Driftskostnaderna blir låga bl a för att du är befriad från kommunal fastighetsavgift i 15 år.

På några få minuters promenadavstånd finns service i form av buss/tågstation, vård- & jourcentral, skola, förskola och butik. Du har ett friluftsområde med elljusspår i närheten och vackra Storåns dalgång att upptäcka!
Välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rävlanda

Idyllisk jordbruksbygd med närhet till Göteborg och Borås

Rävlanda - en uppskattad bostadsort

Rävlanda ligger idylliskt vid Storåns dalgång och har bra förbindelser med både tåg och buss till Göteborg och Borås. Den natursköna miljön intill Storåns dalgång är ett vackert område med riksintresse för både natur- och kulturmiljövård. Service i form av vårdcentral, bibliotek, förskola, skola och affärer ligger inom promenadavstånd.

Natur och fritid

Tongivade idrottsförening i Rävlanda är "RAIS" med fotboll, innebandy, boule, spinning och bridge. Rävlanda samhällsförening har anlagt en naturstig på 2,5 km. Den är belyst och du når den från flera olika platser i samhället bland annat vid föreningsgården, hembygdsgården, skolan, församlingshemmet och äldreboendet. Den är anpassad för personer med nedsatt fysisk prestationsförmåga och har grillplats och redskap. Den gamla kamgarnsfabriken är numera Rävlanda föreningsgård och här har ortens många föreningar samlats. Rammsjön är närmsta badplats och här finns bryggor och hopptorn. Sommartid anordnar kommunen simskola här. För den fiskeintresserade finns Stockasjön där man kan fiska. Tack vare Storåns dalgång och Rävlandas många naturområden finns naturrika omgivningar för promenader och ett rikt friluftsliv.

Kommunikationer

Buss 610 (snabbuss till Göteborg), 611 (Mölnlycke via Landvetter) 612 (Bollebygd) samt tåg till Göteborg och Borås

Familjeliv och service

Gärdets förskola ligger i ett villaområde nära naturen i Rävlanda. I södra delen av Rävlanda ligger Rävlanda skola. Här går elever från förskoleklass till årskurs 9. I Rävlanda finns en livsmedelsaffär, pizzeria, bibliotek och vårdcentral. Rävlanda vårdcentral har även en jourcentral under vardagskvällar och helger.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.