Hermelinsvägen 6C

Hermelinsvägen 6C

Slutpris

8 250 000 kr


Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Hermelinsvägen 6C


Slutpris
8 250 000 kr

Södra Sävedalen— Sävedalen— Partille

Renoverat, rymligt i soligt läge!

Välkommen till Hermelinsvägen 6c och detta välplanerade, renoverade hus på en solig och lättskött tomt! Entréplan erbjuder stort kök med matplats, stort vardagsrum med braskamin, 3 sovrum och ett badrum. En trappa ner väntar allrum/sovrum, tvättstuga med badrum, flera förråd och stor groventré.
Både vardagsrum och kök har utgång till en härlig, insynsskyddad altan, delvis under tak. Här finns gott om plats för umgänge för både familj och vänner att njuta av god, sol och trevligt umgänge. Från altanen når man trädgården som har plats för studsmatta, fotbollsmål och för den som önskar rymmer den även växthus om man drömmer om egna tomater, paprikor och sallad till nästa sommar.
Läget är fantastiskt, här bor ni helt enkelt nästan granne med Delsjöns underbara naturreservat, Härlanda Tjärn och fantastiska bär och svampskogar! Dessutom har du nära till social service, affärer och kommunikationer med Svart Express och buss 514 en kort promenad bort. Lekplats finns alldeles utanför husknuten och lite längre fram på gatan finns ytterligare en lekplats och tennisbana. På uppfarten finns plats för 3-4 bilar.
Varmt välkomna att boka tid för visning!


Boarea/biarea
118/118 kvm
Driftkostnad
46 626 kr/år
Tomtarea
815 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Hermelinsvägen såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Sävedalen samt även på Hermelinsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.