Sparsörsvägen 11

Sparsörsvägen 11

Slutpris

4 300 000 kr


Sparsör— Borås

Sparsörsvägen 11


Slutpris
4 300 000 kr

Sparsör— Borås

Charmigt 40-tal med sjöutsikt!

Äntligen - snart kan detta fantastiska och personliga hem intill Öresjö bli ert! Här ges fantastisk sjöutsikt från både tomten och inifrån huset.

Med ett yttre som följer 40-talets byggstil och ett inre som renoverats med väl valda material och detaljer. Här finns gott om boyta för hela familjen att ta plats och den mysiga trädgården skapar en privat och grönskande oas med sol från att den går upp tills dess att den går ner vackert över sjön på kvällen!

Huset är väldisponerat med stora sällskapsytor på översta etageplanet där kök, vardagsrum och matplats ligger i öppen planlösning. Från matplatsen har man utsikt mot sjön och här finns även en braskamin. På detta plan finns även ett sovrum. Ett plan ner når vi två sovrum, hall och badrum. I källarplanet hittar vi ett allrum, wc, pannrum, tvättstuga och förrådsutrymmen.

Stor och plan tomt med gräsytor för barnens lek, en fantastisk köksträdgård för den odlingsintresserade, många fruktträd och bärbuskar och flera uteplatser. På tomten finns även ett fristående garage och fiber är indraget.

Här bor man barnvänligt med närhet till förskola, skola, idrottsplats, motionsspår, lekplats, bara 200 m till närmsta badplats samt allmänna kommunikationer.

Varmt välkomna att boka in er till visning!


Boarea/biarea
107/105 kvm
Driftkostnad
43 259 kr/år
Tomtarea
1 295 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Sparsörsvägen såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Sparsör samt även på Sparsörsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.