Trädgårdsvägen 5

Trädgårdsvägen 5

Slutpris

2 875 000 kr


Sparsör— Borås

Trädgårdsvägen 5


Slutpris
2 875 000 kr

Sparsör— Borås

1-plan med Suterrängvåning i Sparsör

Varmt välkommen till Trädgårdsvägen 5 och detta inbjudande hus där i princip allt är i gott skick.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande, funktionell och praktisk hall med hatthylla, goda avhängningsmöjligheter och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett härligt, socialt och öppet vardagsrum, fyra sovrum samt ett stort, funktionellt och praktiskt Länghems kök med bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i massiv bok, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Huset har en praktisk och fräsch gästtoalett och ett stilrent, fint och fräscht badrum med toalett, badkar, handfat, golvvärme och kommod. Här finns också en fräsch, modern och praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och plats för tvättställning. Garage finns i huskroppen med plats för en bil samt bra plats för förvaring och arbetsytor.

I Sparsör ligger dessa populära, trivsamma och omtyckta kvarter. Öresjö ligger inom gångavstånd och Centrala Borås ligger en enkel bussresa bort. Området bjuder även på förskola, bra kommunikationer, skola, busshållplats och badsjö. Här på Trädgårdsvägen 5 är det lätt för hela familjen att trivas.
Välkommen till visningen.


Boarea/biarea
136/60 kvm
Driftkostnad
50 288 kr/år
Tomtarea
718 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-05-19

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Trädgårdsvägen såldes av oss 2023-05-19. Se alla våra försäljningar i Sparsör samt även på Trädgårdsvägen.

Boka värdering
Per-Anders Haglund, ansvarig mäklare i Borås

Per-Anders Haglund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.