Ranåker / Stenstorp / Falköping

Lantligt läge i utkanten av Stenstorp

Slutpris
1 905 000 kr
Boarea/biarea
108/56 kvm
Driftkostnad
41 953 kr/år
Tomtarea
1 485 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på stenstorp såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Stenstorp samt även på stenstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den böljande naturen i utkanten av Stenstorp samhälle ligger Ranåker, en trevlig familjevilla i 1,5 plan med källare och tillhörande uterum. På den rejäla tomten ligger bostadshus, uthus och gästhus i olika etage, något som skapar en trivsam utemiljö med fruktträd och gräsytor för barnaben att springa på. Bjud hem släkt och vänner på sommarfestligheter, här finns plats för långbord i det trevliga uterummet dit gästerna välkomnas in efter ett parti kubb!

Villan har en praktisk planlösning med sociala ytor i entréplan och sovrummen samlade i en mer privat del i ovanplan, i källarplan finns plats för förvaring och pannrum. Redan i entrén möts ni av sikten mot det rymliga vardagsrummet uppdelat i två delar där en täljstenskamin står centralt placerad. Vidare nås kök renoverat 2006 med luckor i klassisk träfanér, här finns plats för matbord och utgång till uterummet, perfekt placerat inför bjudningen för era gäster då förberedelserna i köket pågår. En trappa upp nås möblerbar hall med utrymme för exempelvis en mysig läshörna. De tre sovrummen är i bra storlek och master bedroom har praktisk garderobsförvaring med skjutdörrar. Såväl toalett/dusch i entréplan som toaletten i ovanplan renoverades 2010 och går i neutrala toner. Flera större renoveringar har här utförts, bl.a. takbyte 2004, genomgående nya isolerglasfönster 2006/2015 samt tilläggsisolering av fasad 2007-2010. Fastigheten värms via vattenburet system och pelletspanna samt är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt fiber.

Det vackra uthuset med kalkstensgrund och fönsterbågar med blåsta glasrutor fungerar bra för förvaring, eller kanske har ni andra drömmar och ideér? Längst upp på tomten finns även ett vinterisolerat gästhus med allrum och sovloft. Här bor ni med det perfekta läget mellan natur och samhälle. I Stenstorp finns bl.a. förskola, skola, tågstopp, utomhusbad och mataffär. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Stenstorp

Stenstorps samhälle är beläget mitt emellan Falköping och Skövde, tågstoppen ger mycket goda möjligheter att pendla till arbete på annan ort. I samhället finns flertalet fritidsaktiviteter att ägna sig åt, bl.a. utomhusbad, gym, idrottshallar och motionsspår med elljus som vintertid spåras till längdskidspår. Rikt serviceutbud med livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral och tandläkare. Här finns även Science centret Dalénium samt Dalénmuseet till minne av Gustaf Dalén.

Skolor och barnomsorg

Gustaf Dalénskolan i Stenstorp är en nyrenoverad F-9 skola med cirka 430 elever. Till skolan hör även fritidshem. Förskolan Fyren är belägen i Stenstorp samhälle, denna innefattar fem olika avdelningar. För mer information se www.falkoping.se

Kommunikationer

Västra Stambanan passerar Stenstorp. På endast ca 10 minuter nås både Skövde och Falköping.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.